Auto

Afacerile din comerţul cu autovehicule şi motociclete, în creştere

Afacerile din comerţul cu autovehicule şi motociclete, în creştere

A.M.Miscellanea / 13 decembrie

Volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor a crescut cu 6,5% ca serie brută, în primele 10 luni din 2018, comparativ cu perioada similară din anul 2017, tot pe creştere fiind şi volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei, care a avansat, ca serie brută, cu 5,6%, potrivit datelor publicate astăzi de Institutul Naţional de Statistică.

Sursă foto: Twitter

Volkswagen reduce costurile cu 3 miliarde de euro

M.I.Companii / 06 decembrie

Grupul german Volkswagen AG a anunţat astăzi reduceri suplimentare de costuri, în valoare de trei miliarde de euro (3,4 miliarde de dolari), pentru a îmbunătăţi marja de profit la brandul VW şi pentru a finanţa trecerea la vehiculele electrice.

Sursa foto: Twitter

Fiat, investiţie de peste 5 miliarde în Italia

P.E.Companii / 30 noiembrie

Fiat Chrysler va investi în următorii cinci ani peste 5 miliarde de euro în Italia, în noi modele şi motoare, pentru o utilizare mai eficientă a fabricilor şi creşterea numărului de angajaţi şi a marjei de profit, transmite Reuters.

Franţa vrea conducere interimară la Renault

Franţa vrea conducere interimară la Renault

Ziarul BURSA #Internaţional / 21 noiembrie

Ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, a declarat ieri că este nevoie de o conducere interimară la Renault, apreciind că preşedintele director general Carlos Ghosn "nu mai este în măsură să conducă grupul", chiar dacă a recunoscut că pentru moment nu există probe care să îl incrimineze, transmite AFP.

Ţara noastră - codaşă la înmatriculările auto

OCTOMBRIE 2018:Ţara noastră - codaşă la înmatriculările auto

A.P.Miscellanea / 15 noiembrie

Înmatriculările de autoturisme noi au scăzut în România cu 32,9% în octombrie, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, cel mai mare declin din Uniunea Europeană (UE) pentru a două lună consecutiv, în timp ce scăderea la nivelul întregii UE este de 7,3%, potrivit datelor publicate astăzi de Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).

Ediţia din 14.12.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Sursa foto: Twitter

ITP - obligatoriu pentru programul Rabla

E.A.Miscellanea / 16 octombrie

Autovehiculele care nu vor avea inspecţia tehnică periodică (ITP) făcută nu vor mai putea fi valorificate prin Programele Rabla şi Rabla Plus de la 1 ianuarie 2019, a declarat astăzi preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Cornel...

Sursa foto: Twitter

ACEA: Piaţa auto a explodat în august

T.A.Miscellanea / 19 septembrie

Numărul înmatriculărilor de autoturisme noi în Uniunea Europeană (excluzând Malta) a crescut cu 31,2% în august, la 1,13 milioane, în timp ce România a raportat cel mai semnificativ avans, arată datele publicate astăzi de Asociaţia...

Vânzările de autoturisme electrice şi hibrid au crescut

Vânzările de autoturisme electrice şi hibrid au crescut

D.I.Miscellanea / 01 mai

Vânzările de autoturisme ecologice au crescut cu 62,4%, în primele trei luni din 2018, comparativ cu aceeaşi perioadă din anul anterior, până la 661 de unităţi, se arată în rapoartele Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA).

mai multe ştiri >>
Deleanu
Cotnari
Erfi
Flixi
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo