Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

Banca de joburi lansează prima reţea naţională de franciză cu capital românesc

F.A.
Companii /

Agenţia de recrutare Banca de Joburi lansează, la începutul acestei luni, prima reţea naţională de franciză cu capital românesc din domeniul recrutării şi plasării forţei de muncă în străinătate, conform unui comunicat de presă.

Programul se adresează agenţiilor de recrutare care aleg să desfăşoare activitatea într-un cadru profesional şi altor întreprinzători care sunt interesaţi să dezvolte o afacere profesionistă în industria resurselor umane.

"Volumul mare al proiectelor de recrutare pe care le desfăşurăm impune dezvoltarea pe orizontală a brandului nostru, prin crearea unui sistem de franciză. În cei 13 ani de activitate am acumulat experienţa şi know-how-ul necesare implementării unei formule de afaceri de succes, care poate fi predată mai departe tuturor celor care sunt interesaţi de domeniul recrutării forţei de muncă. Francizatul beneficiază aşadar nu numai de o bază solidă de cunoştinţe, dar primeşte acces şi la proiectele de recrutare din ce în ce mai ample pregătite de noi pentru perioada următoare", declară Bogdan Filip, General Manager - Banca de Joburi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS