GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Banca Transilvania a deschis o sucursală la Roma

F.A.
Comunicate de presă /

Banca Transilvania a deschis, astăzi, la Roma, o sucursală, destinată în special românilor, atât persoane fizice, cât şi companii, se arată într-un comunicat de presă.

Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, a declarat: "Ne bucurăm că, începând de astăzi, Banca Transilvania este parte a comunităţii italiene. Extinderea în străinătate este o oportunitate de business pentru banca noastră. Relaţiile româno-italiene şi strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranţă, la creşterea organică a băncii".

Banca Transilvania (BT) a înregistrat, în primele nouă luni ale anului trecut, un profit net de 240,238 milioane lei, în scădere cu 9,5%, de la 265,432 milioane lei, cât era la 30 septembrie 2012.

Veniturile operaţionale ale băncii sunt cu 3% mai mari, de 1.147,73 milioane lei, la sfârşitul trimestrului al treilea 2013, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, când au fost de 1.117,20 milioane lei.

Cheltuielile nete cu provizioanele pentru active şi angajamente de creditare erau, la data de 30 septembrie 2013, de 280,54 milioane lei, la acelaşi nivel cu cele din 2012.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS