Bănci-Asigurări

Cristian Roşu

CRISTIAN ROŞU (ASF):Tendinţe pe piaţa asigurărilor în 2019

V.I. Bănci-Asigurări / 21 mai, 17:27

În cadrul evenimentului "Insurance Market Trends" din cadrul FIAR (Forumul Internaţional Asigurări - Reasigurări) organizat de către Media Xprimm, vicepreşedintele ASF - Cristian Roşu a declarat:

"Ce înseamnă tendinţe? În DEx sunt multe răspunsuri la acestă întrebare, dar cel mai potrivit pentru noi, cred că este "Ce se mai poartă în asigurări în 2019?"

"Ne dorim să avem un rol crucial în piaţa bancară din România"

ANTONIOS MOUZAS, CEO VISTA BANK ROMANIA:"Ne dorim să avem un rol crucial în piaţa bancară din România"

Ramona Radu Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 mai

Marfin Bank Romania, parte a Grupului Vardinogiannis, îşi schimbă numele în Vista Bank Romania, începând de astăzi, 21 mai, propunându-şi să ocupe, în viitorul apropiat, un loc important în piaţa bancară din ţara noastră şi să îşi dubleze cota de piaţă, de la 0,5% la 1%, a afirmat, ieri, Antonios Mouzas, CEO Vista Bank Romania, în cadrul unei întâlniri cu presa.

OPINIITitlurile de stat la 10 ani pentru populaţie se vor vinde bine doar indexate la inflaţie

Cristian DogaruZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 mai

În programul indicativ privind emisiunile de titluri de stat aferent anului 2019 editat de Ministerul Finanţelor se arată că "pe piaţa internă se vor emite titluri de stat denominate în lei pentru populaţie prin intermediul unităţilor operative ale Trezoreriei Statului, subunităţilor poştale din reţeaua Companiei Naţionale Poşta Română şi a instituţiilor de credit, în cadrul Programului Tezaur, cu maturităţi cuprinse între 1 an şi 10 ani". Finanţele vor să ia, astfel, de la populaţie până la 10% din necesarul de finanţare pentru 2019, aproximativ 5 miliarde lei.

Cybersecurity Romania 2019
Ediţia din 21.05.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Asiguratorii sub lupa ASF

Asiguratorii sub lupa ASF

A.T.Bănci-Asigurări / 16 mai

Potrivit unor surse din interiorul ASF, în urma unui număr considerabil al petiţiilor înregistrate în ultima perioadă, Autoritatea de Supraveghere Financiară are în derulare controale la principalii asiguratori, Euroins, City Insurance,...

mai multe ştiri >>
Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo