BANI ŞI MUZICĂIdol prăbuşit, un documentar a făcut praf imaginea lui Michael Jackson

Ziarul BURSA #Cultură /

Idol prăbuşit, un documentar a făcut praf imaginea lui Michael Jackson

Regele muzicii pop, Michael Jackson, poate "muri" şi din punct de vedere artistic la un deceniu după dispariţia sa fizică. Imaginea lui Michael Jackson şi veniturile din muzica lui sunt tot mai afectate după difuzarea documentarului "Leaving Neverland" de HBO şi Channel 4, în care este acuzat de pedofilie.

De la premiera documentarului care relatează acuzaţii de abuz sexual, reputaţia megastarului continuă să se degradeze şi asta dăunează vânzării de albume. Potrivit Billboard, vânzarea albumelor şi a single-urilor artistului, inclusiv cele din perioada The Jackson Five, a scăzut cu 4%, iar cifrele din streaming, audio şi video, au scăzut cu 5%. Mai multe posturi de televiziune au luat decizia radicală de a nu difuza cântecele sale, în special trei staţii din Quebec. În zilele care au urmat documentarului, difuzarea melodiilor lui la radio a scăzut cu 13%, informează News.ro. 

În plin turneu în Regatul Unit, Drake tocmai a scos melodia "Don't Matter To Me" din setlistul său. Piesa, inclusă pe albumul "Scorpion" din 2018, reia câteva linii vocale înregistrate de Michael Jackson în 1983. Producătorii serialului "The Simpsons" au decis să înlăture un episod din 1991, în care Jackson a împrumutat vocea unui personaj. Familia lui Michael Jackson face totul pentru a apăra memoria artis­tului şi neagă toate acuzaţiile la adresa acestuia. "Leaving Neverland", realizat de Dan Reed, lansat în luna ianuarie, la festivalul Sundance, a provocat un adevărat cutremur printre fanii lui Jackson.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS