GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Barcelona este, din nou, capitala telecomunicaţiilor

Ziarul BURSA #Companii #IT /

Mobile World Congress (MWC), cea mai mare reuniune anuală a industriei de telecomunicaţii, şi-a deschis porţile la Barcelona, unde, până joi, vor fi prezentate ultimele evoluţii ale telefoniei mobile, începând cu tehnologia 5G.

Organizat de Asociaţia Mondială a Operatorilor (GSMA), congresul de la Barcelona este un eveniment de referinţă mondială al sectorului comunicaţiilor fiind axat mai mult pe profesionişti decât salonul Consumer Electronic Show (CES) de la Las Vegas. Organizatorii MWC mizează în acest an pe un număr de peste 100.000 de vizitatori care vor putea descoperi mai mult de 2.000 de expozanţi, informează Agerpres.

Cea mai mare parte a marilor operatori mondiali de telefonie, a furnizorilor de echipamente de reţea, a companiilor din cyber security şi a start-upurilor, provenind din 200 de ţări, vor profita de aceste patru zile pentru a prezenta nu doar telefoane mobile de ultimă generaţie (5G) ci şi noutăţi din domeniul protecţiei vieţii private, inteligenţei artificiale sau servicii viitoare destinate consumatorilor.

La salonul de la Barcelona vor participa şi o serie de instituţii, începând de la Naţiunile Unite şi până la Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), trecând pe la Uniunea Europeană şi Comitetul Internaţional al Crucii Roşii (CICR), precum şi mai mulţi actori importanţi din diferite sectoare ale divertismentului, precum directorul general al companiei Niantic, dezvoltatorului jocului de succes din 2016, Pokemon GO, sau cel al Universal Music Group.

Trebuie spus că grupul american Apple nu participă, în mod tradiţional, la salonul de la Barcelona.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS