Barna : "Este revoltător ce se întâmplă"

R.V.
Politică /

Dan Barna. Sursa foto: Twitter

Dan Barna. Sursa foto: Twitter

Preşedintele USR, Dan Barna, a povestit, într-un clip video postat pe contul său de Facebook, faptul că o dată la jumătate de oră, Jandarmeria foloseşte gaze lacrimogene împotriva protestatarilor din Piaţa Victoriei. El spune că era în centrul manifestaţiei şi aduna semnături pentru iniţiativa "Fără penali", iar jandarmii au "incitat" mulţimea, după cum informează şi News.ro.

"Sunt de două ore aici ,cam o dată la jumătate de oră s-a dat uşor, acum s-a dat un jet foarte tare, un jet de gaze lacrimogene. Toţi oamenii sunt iritaţi, revoltaţi. Eram aici în mijlocul Pieţei, adunam semnături, este o atmosferă liniştită şi normală şi totuşi jandarmii reuşesc să incite şi să distrugă această manifetare paşnică", a spus Dan Barna, aflat în Piaţa Victoriei împreună cu alţi lideri USR.

Liderul USR consideră că este un abuz incredibil când "un stat decide să îşi gazeze proprii cetăţeni care vin să protesteze", precizând că la mijloc au fost prinşi şi copii.

"Sunt copii plini de lacrimi şi le curge nasul în mod teribil, pentru că nişte jandarmi revoltaţi şi tembeli au hotărât să dea cu gaze lacrimogene, în condiţiile în care nu există nicio violenţă masivă", a mai relatat Barna.

Mai multe persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, în urma incidentelor din Piaţa Victoriei. Conform sursei citate, unii protestatari au forţat gardurile în zona din faţa Guvernului şi au aruncat cu diverse obiecte, iar jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

ADRBIwww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită