Dezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţiiDezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţii

Băsescu: "Încercăm să îi convingem pe politicienii români că justiţia e justiţie"

F.A.
Politică /

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, ieri, la Tel Aviv, cu reprezentanţii românilor din Israel, cărora le-a spus că România a rămas un stat democratic, dar care nu este perfect, el menţionând că politicienii români trebuie să înveţe că justiţia nu se opreşte "când vor unii, oricât de bogaţi".

"Încercăm să îi convingem pe toţi politicienii că justiţia e justiţie, şi ea funcţionează şi nu se opreşte când vor unii sau alţii, indiferent cât ar fi de bogaţi sau de puternici din punct de vedere politic", a declarat şeful statului, citat de Mediafax.

El a apreciat că, dacă s-ar uita la Israel, politicienii români ar vedea ce înseamnă un stat solid, pe picioarele lui, în care instituţiile îşi fac treaba.

Şeful statului a mai spus că România a avut creştere economică: "Nu mare, dar decât deloc, ca la alţii, mai bine", a precizat el.

"Despre România, nu o ducem atât de rău pe cât ne plângem, dar am putea să o ducem mai bine", a afirmat preşedintele.

Băsescu a mai spus că românii încearcă să fie "buni europeni".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Oare nu ar fi mai bine ca JUSTITIA SA FIE DREPTATE?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS