Bashar al-Assad transmite Rusiei că atacul aliaţilor asupra Siriei a fost o agresiune

V.D.
Internaţional /

Bashar al-Assad (Sursa foto: Twitter)

Bashar al-Assad (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a transmis unui grup de parlamentari ruşi că atacurile aliaţilor asupra ţării sale reprezintă o agresiune, scrie Reuters.

"Din punctul de vedere al preşedintelui, aceasta a fost o agresiune şi suntem de acord cu acest lucru", a declarat parlamentarul rus Sergei Zheleznyak după întâlnirea cu Assad de la Damasc.

Parlamentarii au declarat că preşedintele sirian era "într-o dispoziţie bună" şi îşi continua munca în Damasc. Ei au lăudat şi sistemul aerian de apărare al Siriei, care a fost creat cu ajutorul Rusiei.

"Ieri am fost martori la o agresiune a americanilor. Şi am putut să îi facem faţă cu ajutorul rachetelor sovietice din anii 70", a declarat parlamentarul Dmitry Sablin.

Sablin a adăugat şi că Assad a acceptat o invitaţie pentru a vizita regiunea siberiană Khanty-Mansi din Rusia. Nu se ştie deocamdată când ar urma să aibă loc vizita.

"Agresiunea tripartită împotriva Siriei a venit alături de o campanie de dezinformare", a declarat preşedintele sirian. Assad a precizat şi că Moscova şi Damascul "se luptă nu doar cu terorismul" ci şi pentru a proteja suveranitatea statelor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro