BenQ câştigă distincţia EISA Best Buy Projector

A.M.
Comunicate de presă /

BenQ câştigă distincţia EISA Best Buy Projector

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluţiilor de imagine şi lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP, primeşte pentru modelul W1700, premiul European EISA Best Buy Projector 2018-2019. Premiul va fi prezentat companiei în cadrul primei zile a IFA Berlin 2018, care va avea loc pe 31 August 2018, conform comunicatului remis Redaţiei.

EISA este o asociaţie unică, care include peste 50 de reviste de specialitate din 25 de ţări, incluzând reviste despre fotografie, dispozitive mobile, Hi-Fi, Home Theatre Audio, Home Theatre Display şi electronice pentru maşini.

Potrivit comuniatului, videoproiectorul BenQ W1700 CineHome produce 8.3 milioane de pixeli distincţi pentru o performanţă 4K UHD reală, folosindu-se de tehnologia revoluţionară 0.47" single-DMD DLP pentru a oferi claritate şi precizie în redarea culorilor, fără a distorsiona imaginea.

Juriul EISA a susţinut oficial că "Modelul W1700 de la BenQ, oferă în confortul casei imagini de calitate UHD, la un preţ la care înainte tot ce primeai era calitate FullHD. Sistemul optic utilizat de BenQ se foloseşte de un dispozitiv DLP Digital MicroMirror prin intermediul căruia pixelii unei matrice FullHD sunt deplasaţi în patru poziţii pe fiecare cadru, oferind astfel o imagine UHD cu imagini clare şi luminoase", se mai arată în comunicat.

"De la lansarea sa spre finalul anului trecut şi până acum, W1700 a adus acasă magia cinematografiei digitale în format 4K, cu îmbunătăţiri audiovizuale şi HDR, la un preţ uimitor." a adăugat Steve Chu, preşedintele BenQ Europe.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS