Gala BURSA 2018

Bogdan Badea este noul CEO al eJobs România

A.C
Companii /

eJobs România (Sursa foto: Facebook)

eJobs România (Sursa foto: Facebook)

Actualul Director de Vânzări al companiei eJobs România, Bogdan Badea, va prelua responsabilităţile poziţiei de CEO al eJobs, începând cu data de 1 martie 2018, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Contribuţia lui Bogdan în grup, din ianuarie 2017, când s-a alăturat echipei, coroborată cu rezultatele sale profesionale şi cu simţul de leadership dovedit până acum au convins Consiliul Administrativ să îi încredinţeze lui Bogdan această poziţie de o importanţă crucială, potrivit sursei citate.

Bogdan Badea a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti cu un master în "Management financiar şi pieţe de capital". A continuat ulterior să îşi dezvolte abilităţile în vânzări şi dezvoltarea afacerilor în cadrul companiei Smartree, cât şi în multinaţionale precum P&G, Accace sau Ernst & Young.

Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier România, care deţine poziţia de CEO interimar eJobs din decembrie 2017, a declarat: "Ne bucurăm că am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existentă de management. Acest lucru demonstrează potenţialul extrem de valoros care se regăseşte în cadrul eJobs".

Robin Lingg, Preşedintele Consiliului Administrativ eJobs Group, a afirmat: "Bogdan va asigura continuitatea dezvoltării fără precedent a succesului eJobs şi va identifica soluţii mai bune şi mai numeroase pentru toţi clienţii şi utilizatorii platformei. Prin numirea sa în funcţia de CEO vom consolida poziţia companiei ca lider de piaţă în recrutare în România. Sunt convins că Bogdan este alegerea potrivită pentru eJobs".

"Voi prelua responsabilitatea de a ghida o echipă performantă într-o piaţă extrem de competitivă. Împreună vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluţii inovatoare în recrutare, care vor răspunde nevoilor partenerilor noştri şi îi vor susţine în atingerea propriilor obiective de performanţă", a declarat Bogdan Badea, noul CEO al eJobs Group.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită