Bosch derulează un program de internship pentru 350 de studenţi

M.D
Companii /

Bosch derulează un program de internship pentru 350 de studenţi

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a anunţat astăzi că organizează o campanie care se adresează persoanelor ce doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj. În acelaşi timp, grupul susţine absolvenţii prin programe dedicate tinerilor viitori manageri şi printr-un program de internship plătit în care sunt implicaţi peste 350 de studenţi.

"Persoanele interesate pot participa la unul din cele două evenimente organizate în luna martie, la campusul fabricii Bosch din Jucu, judeţul Cluj. Aici, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii cum ar fi asistenţă la condus şi siguranţă şi confort", a informat Bosch.

Astfel, pe 17 martie, compania organizează interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializaţi în procese automatizate, operatori roboţi industriali, operatori calitate, gestionari şi distribuitori de materiale.

Pentru cei care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni.

"O echipă dedicată de specialişti va susţine până la finalul anului 2018 peste 300 de sesiuni de instruire, atât pentru dezvoltarea abilităţilor tehnice ale angajaţilor Bosch, cât şi programe speciale de dezvoltare personală şi leadership", menţionează compania.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără peste 5.000 de angajaţi în patru entităţi. În anul 2016, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 332 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare - dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată tot în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

Grupul Bosch are aproximativ 400.500 de angajaţi în întreaga lume şi a generat vânzări de peste 78 miliarde de euro în 2017.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită