BRD reduce dobânda la Prima Casă cu 0,5 pp pentru clienţii care încasează veniturile prin bancă

A.C.
Bănci-Asigurări #Imobiliare /

BRD acordă credite Prima Casă în lei cu dobândă preferenţială pentru clienţii care îşi încasează veniturile într-un cont al băncii, marja aplicată peste indicele ROBOR la trei luni fiind redusă în acest caz la două puncte procentuale, faţă de 2,5 puncte procentuale cât este în varianta standard, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Pentru a-i fideliza pe clienţii care îşi încasează deja veniturile într-un cont BRD, dar şi pe cei care vor opta pentru o astfel de soluţie în viitor, banca a lansat o ofertă dedicată ce presupune acordarea unei dobânzi de ROBOR la 3 luni + 2 pp la contractarea unui credit Prima Casă. Noua dobândă aduce o reducere substanţială faţă de varianta standard (ROBOR la 3 luni + 2,5 pp). Banca nu percepe comision de analiză şi de administrare lunară a creditului", se arată în comunicare.

Astfel, "pentru un credit de 253.394 Lei (echivalentul a 57.000 euro), contractat pe o perioadă de 30 de ani, suma lunară de plată este de 1.224 lei, iar valoarea DAE este de 4,43% pe an (DAE nu include asigurarea de viaţă, aceasta fiind opţională; pentru calcul s-a utilizat ROBOR la 3 luni valabil la data de 11 august 2014: 2,10%)", se mai arată în comunicatul BRD.

În primul semestru al anului 2014, soldul creditelor imobiliare acordate de BRD a crescut faţă de aceeaşi perioadă din 2013 cu 9%, în timp ce media pieţei a fost de plus 7%, precizează instituţia de credit. În ultimii 15 ani, banca a finanţat, atât prin oferta proprie, cât şi prin programul Prima Casă, peste 70.000 de locuinţe în toată ţara, se mai arată în sursa citată.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS