Brico Depôt lansează catalogul cu soluţii pentru încălzirea locuinţei

A.M.
Comunicate de presă /

Brico Depôt lansează catalogul cu soluţii pentru încălzirea locuinţei

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internaţională de amenajări interioare, lansează noul catalog cu soluţii complete şi echipamente pentru încălzire care fac accesibilă îmbunătăţirea locuinţei şi dau startul campaniei #AdioFrig.

Pentru că sezonul rece se apropie deja, catalogul cuprinde o varietate de produse care ajută la menţinerea unei temperaturi optime în locuinţe. De la centrale termice, la elemente izolatoare, sobe sau şeminee, toate au rolul de a transforma casele clienţilor în locuri în care confortul este cuvântul de ordine, indiferent de temperatura de afară, conform comunicatului remis Redacţiei.

Încălzirea centrală - esenţială pentru confortul pe timp de iarnă

Fiecare dintre noi doreşte o casă confortabilă şi primitoare, mai ales în sezonul rece. Pentru a face din căminul nostru un spaţiu în care să ne simţim cu adevărat ca acasă, alegerea soluţiilor potrivite pentru încălzire este esenţială.

Catalogul cuprinde o serie de produse destinate eficientizării energetice a casei: de la vată de sticlă, la polistiren sau plasă termosistem, toate vin în ajutorul clienţilor care îşi doresc să optimizeze temperatura casei în timpul sezonului rece.

Proiectele de reamenajare nu mai sunt o bătaie de cap

Pe lângă soluţiile de încălzire, noul catalog Brico Depôt aduce în atenţia clienţilor şi mobilier şi accesorii dedicate băii. Mobilierul Imandra este disponbil exclusiv în magazinele Brico Depôt şi Praktiker şi oferă numeroase opţiuni de culoare, se mai arată în comunicat.

Pregăteşte-ţi grădina pentru sezonul rece

Pentru a fi pregătiţi de toamnă, clienţii care deţin grădină trebuie să facă ultimele retuşuri şi să ia măsurile potrivite şi în această zonă. Catalogul Brico Depôt vine cu o serie de produse conexe ca motocoase şi motosape care să ajute la amenajarea eficientă a grădinii pentru sezonul rece şi la efectuarea eventualelor plantări de toamnă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS