BURSA CONSTRUCŢIILOR "Înainte de a fi «smart», un oraş românesc trebuie să fie «clean»"

Companii /

Eugen Scheuşan, directorul general al companiei Electromagnetica

Eugen Scheuşan, directorul general al companiei Electromagnetica

Interviu cu Eugen Scheuşan, directorul general al companiei Electromagnetica 

"În sectorul automobilelor electrice, este nevoie de un program de extindere şi modernizare a reţelei, care este cam de dimensiunea celui prin care a fost făcută electrificarea României"

"Nu este posibil ca o companie de calibrul Electromagnetica să nu aibă un parteneriat public-privat"

Înainte de a fi "smart", un oraş românesc trebuie să fie "clean", este de părere Eugen Scheuşan, directorul general al Electromagnetica. Domnia sa ne-a spus, într-un interviu: "Atunci când vor dispărea gunoaiele de pe stradă, când vom învăţa să sortăm deşeurile, să reparăm gropile, când nivelul educaţional al cetăţenilor va presupune să nu rupă, să nu fure, să nu spargă, atunci vom putea începe şi noi să discutăm despre conceptul de «smart». Acum, dacă plasezi o componentă a unui sistem «smart» în domeniul public te poţi aştepta ca a doua zi să fie rupt sau vandalizat. Conceptul de «smart» presupune o gestiune centralizată a tuturor serviciilor publice - transport, iluminat, utilităţi - ţinând cont de poluare, de curăţenie, de educaţie etc. Dacă o verigă se rupe, atunci se distruge tot lanţul".

Reporter: Majoritatea autorităţilor locale vorbesc despre "smart city", despre soluţii inteligente de modernizare a oraşelor. În acest context, cu ce sisteme "smart" vine Electromagnetica?

Eugen Scheuşan: În contextul conceptului "smart", Electromag­ne­tica propune ca soluţie de modernizare sistemul de iluminat bazat pe tehnologia LED cu control total asupra gradului de iluminare, în funcţie de orar, trafic şi alte condiţii locale, precum şi sistemul de telegestiune a consumului de energie electrică ENERGSys.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită