BURSA CONSTRUCŢIILORProiect rezidenţial "Club Snagov", o investiţie de 7 milioane euro

Companii /

Proiect rezidenţial "Club Snagov", o investiţie de 7 milioane euro

Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, a contractat 35% dintre apartamentele complexului imobiliar "Club Snagov" şi este în discuţii avansate cu numeroşi clienţi. Domnia sa ne-a acordat un interviu în care ne-a vorbit despre investiţia în acest proiect rezidenţial, despre piaţa imobiliară din ţara noastră, dar şi despre planurile sale de dezvoltare în materie de proiecte imobiliare.

Ansamblul rezidential cuprinde 78 de apartamente în trei blocuri, pe un teren de aproximativ 6.500 de metri pătraţi  

Preţurile încep de la 45.000 de euro

Reporter: Când a luat naştere proiectul rezidenţial "Club Snagov" şi în ce stadiu de dezvoltare se află în prezent?

Alin Burcea: Proiectul a început în anul 2007, însă din cauza crizei economice a intrat în conservare în perioada 2009-2013. Finalizarea es­te prevăzută pentru august 2018.

După acea perioadă dificilă, nimeni nu mai cumpără vile sau case pe malul Lacului Snagov. O casă costă în jur de 300.000 de euro, iar o vilă, peste un milion de euro. În plus, o casă necesită permanent costuri de întretinere care ridică mult cheltuielile unui proprietar, în comparaţie cu cheltuielile pentru un apartament.

În urma unei analize, am constatat că nu există niciun proiect de apartamente în zona Snagovului şi în special pe malul lacului. Am găsit, practic, o nişă pe piaţa imobiliară, pe care am încercat să o exploatăm prin construirea de apartamente pe malul Lacului Snagov, pentru cei care vor să se relaxeze la sfârşit de săptămână în afara Bucureştiului, dar nu vor să conducă până la mare sau la munte.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS