BURSA CONSTRUCŢIILOR / SILVIU POP, COLLIERS INTERNATIONAL ROMANIA:"Ne aşteptăm ca în următorii ani să intre nume mari pe piaţa noastră de construcţii"

Companii /

De la stînga la dreapta: Silviu Pop, Eduard Ludvig, Antoaneta Petre, Sorin Lăcustă

De la stînga la dreapta: Silviu Pop, Eduard Ludvig, Antoaneta Petre, Sorin Lăcustă

Specialiştii estimează că vom fi loviţi de o nouă criză imobiliară  

Pop, Colliers: "Se construieşte mai puţin speculativ decât în trecut"

Specialiştii din piaţa imobiliară se aşteaptă ca în următorii ani să intre nume mari pe piaţa noastră de construcţii, după cum ne-a spus Silviu Pop, Head of Research Colliers International Romania. În ceea ce priveşte valoarea investiţiilor din piaţă, aceasta diferă de la proiect la proiect, însă o medie în acest domeniu, pentru anul trecut, se ridică la circa 38 milioane euro, conform domnului Pop.

Domnia sa ne-a declarat: "Credem că piaţa imobiliară stă, din prisma fundamentelor, mai bine. Spre exemplu, pentru segmentul rezidenţial, Banca Centrală Europeană pregăteşte trimestrial o analiză. Pe modelele lor economice, dacă în 2007-2008 România arăta printre cele mai supraevaluate pieţe din UE, acum este cea mai subevaluată. Concret, salariile sunt considerabil mai mari (în medie, salariul mediu din prezent cumpără cu două treimi mai multe bunuri şi servicii decât cel din 2008), iar preţurile locuinţelor sunt în continuare mai mici decât acum un deceniu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită