Bursele de pe Wall Street, în declin

A.V.
Ziarul BURSA #Jurnal de criză /

Investitorii aşteaptă cu precauţie cifrele privind inflaţia 

Indicii majori ai burselor de pe Wall Street au scăzut ieri dimineaţă, pentru prima oară în ultimele trei sesiuni de tranzacţionare, investitorii fiind precauţi înaintea publicării cifrelor oficiale privind inflaţia, care au fost văzute ca motiv principal pentru vânzările masive de acţiuni de luna aceasta.

În cazul în care administraţia americană va publica, astăzi, date solide referitoare la evoluţia preţurilor de consum în SUA, este posibil să apară temeri legate de creşterea inflaţiei şi de o majorare mai rapidă a dobânzilor.

Acestea sunt aceleaşi temeri care au stat la baza declinului pieţelor acţiunilor după publicarea unor date pozitive privind piaţa muncii, în 2 februarie.

Analiştii aşteaptă să continue volatilitatea pe pieţe din cauza incertitudinilor cu privire la viitoarele majorări de dobânzi. Pieţele mizau pe 2-3 majorări ale dobânzii de către banca centrală americană (Fed), anul acesta, dar specialiştii cred că este posibil să asistăm la mai multe creşteri dacă inflaţia va accelera.

Indicele Standard & Poor's 500 al bursei americane a scăzut cu 0,2% la ora locală 10.42, iar Dow Jones Industrial Average - cu 0,4.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. ce relevanta are cotatia aproape neschimbata a unui indice la aprox o ora de la deschiderea bursei ?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS