BURSELE DIN LUMERezultatele companiilor şi tensiunile comerciale, în atenţia investitorilor

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional #Jurnal Bursier /

Rezultatele companiilor şi tensiunile comerciale, în atenţia investitorilor

Bursele din Europa s-au înscris pe un curs mixt ieri, investitorii fiind atenţi la rezultatele companiilor şi la tensiunile comerciale dintre SUA şi China.

Titlurile băncii olandeze "ABN Amro Group" NV au urcat cu 3,4%, la 24,12 euro. Banca, controlată de stat, a anunţat profituri peste aşteptări pentru trimestrul al doilea.

Acţiunile grupului german de utilităţi E.ON SE au scăzut cu 2,1%, la 9,47 euro, deşi acesta a anunţat că profitul său net ajustat a crescut cu 19% în primul semestru al anului.

Titlurile "UniCredit" SpA, cel mai mare grup bancar din Italia, s-au depreciat cu 0,4%, la 14,73 euro. Banca a oprit folosirea Facebook pentru reclamă şi campanii de marketing şi nu îşi va schimba decizia până când reţeaua de socializare nu-şi va îmbunătăţi standardele etice.

Acţiunile companiei aeriene irlandeze low-cost "Ryanair Holdings" Plc. au câştigat 1,8%, afişând un preţ de 13,71 euro. Piloţii "Ryanair" din Germania intenţionează să declanşeze o mişcare de protest în data de 10 august, alăturându-se astfel acţiunilor deja planificate în Irlanda, Suedia şi Belgia.

La ora 16.21 (ora României), indicele FTSE MIB al pieţei din Milano a scăzut cu 0,2%, la 21.821,43 puncte, DAX al Bursei din Frankfurt a urcat cu 0,03%, la 12.653,32.

Pieţele americane au scăzut ieri, în deschidere, în contextul tensiunilor comerciale cu China.

Titlurile producătorului de maşini electrice "Tesla" Inc. s-au depreciat cu 0,9%, la 376,28 dolari. Elon Musk se gândeşte să retragă "Tesla" de la bursă, în contextul în care compania trece printr-un proces de dezvoltare rapidă şi are constrângeri financiare.

La ora 09.47, indicele Dow Jones Industrial Average a coborât cu 0,1%, la 25.603,52 puncte, Nasdaq Composite - cu 0,2%, la 7.447,32.

Pieţele din Asia au încheiat ziua de ieri pe un curs mixt.

Titlurile societăţii financiare nipone "Orix" Corp. au crescut cu 1,8%, la 1.793 yeni, după ce Bloomberg a raportat că "HNA Group" din China poartă negocieri avansate pentru înstrăinarea unei deţineri minoritare de la "Avolon Holdings" din Dublin către "Orix".

Acţiunile operatorului bursier "Hong Kong Exchanges & Clearing" Ltd. (HKEX) au câştigat 1%, ajungând la 229 dolari HK. HKEX a raportat un profit net record pentru primele şase luni din 2018, pe fondul veniturilor în creştere şi al noilor lis-tări.

Indicele Nikkei 225 al Bursei din Tokyo a scăzut cu 0,1%, la 22.644,31 puncte, Hang Seng al celei din Hong Kong a urcat cu 0,4%, la 28.359,14.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. ce se intapla cu actiunile OLTCHIM dupa rezultate exceptionale actiunile scad pe contra. E clar cine le manipuleaza Nu se sesizeaza nimeni

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS