Gala BURSA 2018

CA URMARE A DECIZIEI CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE, Impact va aloca 350.000 de acţiuni către proprii angajaţi

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Impact Developer & Contractor (IMP) va aloca, cu titlu gratuit, 350.000 de acţiuni IMP către salariaţii companiei, inclusiv administratori şi directori, ca urmare a deciziei Consiliului de Administraţie al dezvoltatorului imobiliar, se arată într-un raport al emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Hotărârea vine în urma deciziei Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor (AGEA) din data de 15 iunie 2017, prin care a fost aprobată răscumpărarea a cel mult 7.000.000 de acţiuni proprii (reprezentând maximum 2,52% din capitalul social al emitentului), parţial pentru alocarea către angajaţi şi/sau administratori şi/sau directori ai societăţii, în scopul fidelizării acestora, precum şi al recompensării pentru activitatea desfăşurată în cadrul Impact şi, parţial, în scopul anulării lor şi reducerii corespunzătoare a capitalului social al dezvoltatorului imobiliar.

Preţul minim de răscumpărare al titlurilor IMP este de 0,6 lei/acţiune iar cel maxim este egal cu valoarea cea mai mică dintre (a) 1,5 lei şi (b) valoarea cea mai mare dintre preţul ultimei tranzacţii independente şi preţul cel mai ridicat din momentul respectiv al ofertei de achiziţionare. Valoarea agregată a programului de răscumpărare este de până la 10,5 milioane de lei, operaţiunea derulându-se pentru o perioadă de maxim 2 ani.

În primele trei luni ale lui 2018, compania a înregistrat o pierdere de 0,35 milioane de lei, faţă de un profit de 1,76 milioane de lei, pentru aceeaşi perioadă a anului trecut, în contextul diminuării veniturilor operaţionale cu 15,87%, de la 20,3 milioane de lei în primul trimestru al anului 2017, la 17,08 milioane de lei la finalul primelor trei luni ale anului curent.

Pentru 2017, emitentul a obţinut un profit net de 52,3 milioane de lei, în creştere cu 76,65%, faţă de rezultatul din 2016, de 29,61 milioane de lei.

Compania este controlată de Gheorghe Iaciu, ce deţine 49,48% din acţiunile IMP, în timp ce Adrian Andrici are 15,31% din capitalul social al dezvoltatorului imobiliar.

La preţul de închidere al cotaţiei IMP din data de 20 iunie, de 0,936 lei,valoarea de piaţă a emitentului la BVB este de 260,08 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită