"Calipso" Oradea a devenit "SIF Hoteluri"

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Registrul Comerţului a înregistrat schimbarea denumirii "Calipso" Oradea (CAOR), controlată de SIF1 Banat-Crişana, în "SIF Hoteluri", aşa cum au aprobat acţionarii în Adunarea Generală din primăvară, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

"Calipso" Oradea a anunţat, recent, că va folosi banii pe care i-a obţinut prin vânzarea către "SIFI BH Retail", companie deţinută de SIF Imobiliare (holdingul imobiliar al SIF1), a unui pachet de 41 de spaţii comerciale, pentru rambursarea unor credite.

"SIFI BH Retail" a plătit 4 milioane de euro, pentru spaţiile vândute de "Calipso", jumătate provenind dintr-un împrumut de la SIF1.

SIF Banat Crişana a înfiinţat, anul trecut, compania SIF Imobiliare, înregistrată în Cipru, pentru a transfera participaţii de 100,4 milioane lei (22,5 milioane euro) deţinute la 18 societăţi cu activităţi în domeniul imobiliar. În prezent, SIF Banat - Crişana deţine 99,9% din acţiunile SIFI.

SIF Banat-Crişana, care deţine 97% din titlurile CAOR, anunţase, încă din 2013, că intenţionează înfiinţarea a două holdinguri care vor cuprinde firmele din sectorul imobiliar, respectiv cel hotelier.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS