Calipso Oradea renunţă la 41 de spaţii comerciale

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Calipso Oradea (CAOR), deţinută de SIF Banat-Crişana (SIF1), vrea să vândă 41 de spaţii comerciale din portofoliu pentru cel puţin 18 milioane de lei (4 milioane de euro), printr-o licitaţie care se va desfăşura la începutul lunii septembrie.

Acţionarii "Calipso" luaseră această decizie, în luna mai, atunci când au hotărât şi redenumirea societăţii în "SIF Hoteluri" şi completarea domeniului de activitate cu "activităţi ale holdingurilor".

Activele sunt situate în Oradea, cu excepţia a două spaţii comerciale din localităţile Haieu şi Sânmartin, în apropiere de Oradea, se arată într-un comunicat transmis de Calipso Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Spaţiile comerciale sunt vândute la pachet, iar cumpărătorul se obligă să achiziţioneze şi toate mijloacele fixe şi obiectele de inventar care le însoţesc la preţul fix de 620.000 de lei. Printre cele 41 de spaţii comerciale se numără şi o cofetărie, un laborator şi un atelier.

Licitaţia va avea loc la sediul din Oradea al firmei pe 4 septembrie, dată până la care participanţii trebuie să facă dovada îndeplinirii mai multor condiţii, inclusiv constituirea unei garanţii de participare de 2,7 milioane de lei.

"Calipso" Oradea (CAOR), controlată de SIF1 Banat-Crişana, a înregistrat pierderi de 2,53 milioane de lei, în primul semestru al acestui an, cu aproape 29% mai mici decât în perioada similară a anului trecut. Cifra de afaceri a urcat cu 9% faţă de primele şase luni ale anului precedent, la 6,16 milioane de lei. Hotelul "Doubletree by Hilton" de cinci stele din Oradea este cel mai cunoscut hotel din portofoliul SIF Banat-Crişana. Clădirea a fost construită prin intermediul "Calipso" Oradea, la care SIF Banat-Crişana deţine 98,66% din acţiuni.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS