"Calipso" Oradea şi-a diminuat pierderile cu 29%

G.M.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

"Calipso" Oradea (CAOR), controlată de SIF1 Banat-Crişana, a înregistrat pierderi de 2,53 milioane de lei, în primul semestru al acestui an, cu aproape 29% mai mici decât în perioada similară a anului trecut. Cifra de afaceri a urcat cu 9% faţă de primele şase luni ale anului precedent, la 6,16 milioane de lei.

La sfârşitul lunii iunie, societatea avea datorii pe termen lung de 28,28 milioane de lei, reprezentând trei credite la Banca Intesa Sanpaolo, luate pe o durată de 10 ani (de 4,7 milioane euro, 500.000 euro şi 1,2 milioane de euro), precum şi împrumuturi de la alte societăţi, de 5,08 milioane de lei. Compania are datorii privind impozitul amânat de 2 milioane lei, o datorie contingentă privind contractul de concesiune a terenului pentru parcările hotelului "Doubletree by Hilton" (426 mii lei) şi garanţii reţinute de la constructorii care au participat la realizarea hotelului (2,53 milioane lei), potrivit raportului companiei. Toate creditele bancare sunt garantate cu hotelul "Doubletree by Hilton", se arată în raport.

Adunarea Generală a Acţionarilor "Calipso" din mai, a decis schimbarea denumirii societăţii în "SIF Hoteluri". De asemenea, acţionarii au aprobat vânzarea, prin metoda licitaţiei a 41 de spaţii comerciale, cu un preţ de pornire de 4 milioane de euro. Anul trecut, SIF Banat-Crişana a înfiinţat SIF Imobiliare, în Cipru, iar constituirea unui holding hotelier se număra printre obiectivele SIF1 în acest an. Hotelul "Doubletree by Hilton" de cinci stele din Oradea este cel mai cunoscut hotel din portofoliul SIF Banat-Crişana. Clădirea a fost construită prin intermediul "Calipso" Oradea, la care SIF Banat-Crişana deţine 98,66% din acţiuni. 

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS