CAMPANIE PNL: "Opreşte furtul lor. Sunt banii tăi de pensie"

Mihaela Dan
Politică /

"Opreşte furtul lor. Sunt banii tăi de pensie"

PNL lansează o campanie de informare cu privire la pilonul II de pensii, intitulată "Opreşte furtul lor. Sunt banii tăi de pensie", pentru a-i avertiza pe cetăţeni că guvernarea PSD-ALDE pregăteşte "jaful" acestor bani, a anunţat, astăzi , purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Dancă.

"PNL lansează în perioada următoare o campanie de informare pentru cetăţenii care contribuie la pilonul II de pensii pentru a-i avertiza că guvernarea PSD-ALDE, adică Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, pregătesc jaful secolului, pregătesc adoptarea unui act normativ prin care să se mute banii de la pilonul II de pensii la sistemul public de pensii, adică să pună mâna pe peste 9 miliarde de euro din pilonul II de pensii şi să-i transfere la sistemul public de pensii. Nu va fi uşor să facă acest lucru, vor căuta fel de fel de strategii. Românii trebuie să ştie că au bani în conturile de la pilonul II de pensii (...)", a afirmat Dancă, adăugând că cetăţenii trebuie să ai atitudine.

Campania se va desfăşura până la sfârşitul lunii iunie şi va consta în conferinţe de presă şi distribuirea a două milioane de pliante. 3.000 de voluntari vor discuta cu cetăţenii pentru a-i informa în legătură cu situaţia pilonului II de pensii, a precizat vicepreşedintele liberal Virgil Guran.

"Această campanie începe cu ziua de astăzi, în care se vor desfăşura conferinţe de presă în toate judeţele, astăzi şi mâine. Avem pregătiţi 3.000 de voluntari în toată ţara, oameni care se vor deplasa în localităţile urbane şi periurbane pentru a discuta şi a conştientiza pe cei care sunt interesaţi. Avem pregătite două milioane de pliante care se vor distribui în toată ţara. Acţiunea se va desfăşura până la sfârşitul lunii iunie. Vor fi şi emisiuni de televiziune la care vor participa cei pregătiţi pe această temă şi liderii noştri din teritoriu. Se vor desfăşura campanii online, se vor strânge semnături din partea celor care susţin această iniţiativă, iar în final se va depune o iniţiativă legislativă", a adăugat Guran.

Vicepreşedintele liberal, Dan Vîlceanu, a explicat că pilonul I şi pilonul II de pensii sunt complementare.

"În primul rând, oamenii trebuie să ştie că pilonul I şi II de pensii nu sunt modalităţi de a alege din care să fim plătiţi, ori din pilonul I, ori din pilonul II. Cei doi piloni sunt complementari. Această variantă de plată a pensiilor nu poate funcţiona una fără alta, nu trebuie să ne gândim că vom fi puşi în situaţia de a alege între pilonul I şi II de pensie. Practic, pensia din pilonul II este complementară cu ce primim din pilonul I", a spus Vîlceanu.

Potrivit lui Vîlceanu, guvernarea PSD-ALDE a pus ochii pe pilonul II de pensii încă de la început.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

  1. Domnule Orban, mai demarati inca o campanie impotriva RECUPERATORILOR DE CREANTE. Acei indivizi a caror activitate este ilegala. Acei indivizi pentru care ati lucrat pana nu de mult...

    Numai politruci si impostori are tara asta la conducere!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo