Gala BURSA 2018

Cargo-Partner şi-a stabilit noul hub din judeţul Cluj

G.F.
Companii #Construcţii /

Sursa foto: (Facebook/Cargo-Partner)

Sursa foto: (Facebook/Cargo-Partner)

Furnizorul internaţional de transport şi soluţii info-logistice austriac Cargo-Partner a închiriat un spaţiu de depozitare şi birouri cu o suprafaţă de 2.700 de metri pătraţi în parcul logistic TRC Park dezvoltat de Transilvania Construcţii în localitatea Jucu din judeţul Cluj, potrivit unui comunicat de presă.

"Tranzacţia a fost importantă din perspectiva deschiderii de către Cargo-partner a unui nou hub în Cluj, esenţial pentru extinderea operaţiunilor companiei în regiune. Am oferit suport chiriaşului în identificarea spaţiului potrivit şi împreună cu proprietarul am reuşit să construim o soluţie competitivă şi flexibilă", a declarat Rodica Tarcavu, Partener, Industrial Agency.

Cu o prezenţă în punctele strategice ale ţării, respectiv Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Sibiu şi Cluj, Cargo-partner va extinde în 2018 spaţiul din Cluj până la 4.000 de metri pătraţi.

Cosmin Bradea, noul Managing Director al Cargo-partner România a declarat : "Luna Octombrie a acestui an marchează pentru Cargo-partner Expediţii S.R.L. începutul unei noi etape a expansiunii noastre pe piaţă românească, prin inaugurarea celui de-al treilea depozit de logistică şi cross-docking şi anume cel din Cluj Napoca. Am ales să extindem aria de produse pe care le oferim clienţilor noştri din această zona a ţării venind în întâmpinarea lor, că întodeauna, cu servicii şi soluţii premium".

Cargo-partner oferă în România servicii de depozitare şi cross docking, transport rutier, maritim şi aerian. Pentru cei mai mulţi clienţi, compania acoperă întregul supply chain logistic. Cosmin Bradea, este alături de Cargo-partner de peste 11 ani ocupând pe rând mai multe funcţii manageriale în cadrul companiei, ultimele două funcţii ocupate fiind de Naţional Product Manager Logistic şi Country Sales Manager.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită