Carmen Dan: Iohannis "timorează" instituţii fundamentale ale statului

S.I.
Politică /

Carmen Dan (Sursa foto: Twitter)

Carmen Dan (Sursa foto: Twitter)

"Cel mai grav lucru care poate fi făcut în timpul unei dispute politice este timorarea unei instituţii fundamentale a statului, iar acest lucru a făcut preşedintele Klaus Iohannis încă din noaptea mitingului din 10 august şi a continuat a doua zi prin solicitarea adresată procurorului general Augustin Lazăr de a desfăşura o anchetă în acest caz", a susţinut astăzi în Parlament ministrul de Interne, Carmen Dan. Ea a spus că şeful statului este comandantul Armatei Române, nu al procurorilor, iar procurorul general se poate sesiza singur. "A început asta domnul preşedinte încă din noaptea protestului, a continuat cerându-i Parchetului General diverse anchete, ca şi când domnul procuror general Augustin Lazăr avea nevoie de vreun ordin, şi o continuaţi dumneavoastră de câteva săptămâni".

Ministrul de Interne a spus că respectă dreptul cetăţenilor care au fost afectaţi de intervenţia forţelor de ordine şi dreptul parlamentarilor din opoziţie de a-i reprezenta, însă ar vrea ca ipocrizia să fie lăsată deoparte.

"Respect dreptul fiecăruia dintre cei care se consideră afectaţi de intervenţia forţelor de ordine de a se adresa organelor de anchetă, respect dreptul dumneavoastră de a-i reprezenta, dar haideţi să lăsăm ipocrizia deoparte", a mai spus Carmen Dan, la dezbaterea moţiunii simple depuse de PNL împotriva sa, pentru modul în care a fost gestionată intervenţia jandarmilor din 10 august.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Am deveni PRIMA ŢARĂ de pe GLOB dacă am vinde -0 ...

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS