Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Casa Albă schimbă politica privind telefoanele

T.T.
Internaţional /

Casa Albă schimbă politica privind telefoanele

Casa Albă a schimbat din nou politica privind telefoanele mobile după ce luna trecută, Omarosa Manigault Newman a dezvăluit că l-a înregistrat pe şeful staff-ului, John Kelly, în timp ce a concediat-o, scrie News.ro.

Astfel, de acum înainte, membrii staff-ului nu vor mai avea voie să îşi lase telefoanele în dulapurile de la intrarea în sala în care au loc şedinţe, cum au făcut în primele 19 luni ale mandatului lui Trump. În schimb, ei se vor întoarce şi îşi vor lăsa telefoanele ori în birourile personale ori în dulapurile plasate în Aripa de Vest.

Doi oficiali ai administraţiei au declarat pentru CNN că ei consideră că această schimbare este un răspuns la informaţia că Newman l-a înregistrat pe Kelly.

Aceasta este a doua astfel de schimbare după ce în ianuarie, Kelly a interzis folosirea telefoanelor personale în Aripa de Vest a Casei Albe.

Decizia vine după ce un editorial anonim publicat în New York Times de către un membru al administraţiei descrie felul în care membrii staff-ului încearcă să "îl ţină sub control" pe preşedintele Donald Trump. Este, cel mai probabil, conform sursei citate, un nou efort al Casei Albe de a împiedica apariţia de noi informaţii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS