Casa negustorului Ghiţă S. Popescu, scoasă la licitaţie

I.T.
Miscellanea #Imobiliare /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Casa negustorului Ghiţă S. Popescu din strada Speranţei nr.32, zona Armenească, construită în anul 1913, a fost scoasă la licitaţie de Artmark Historical Estate cu un preţ de pornire de 1,5 milioane de euro, imobilul fiind estimat între 1,7 milioane de euro şi 2 milioane de euro.

Imobilul cu o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi, dispuşi pe S+P+E+M, cu 10 camere şi trei băi, a fost renovat recent, informează News.ro.

După o muncă de şase luni, sub coordonarea designerului Irina Neacşu, demisolul, un spaţiu de regulă puţin ofertant, a fost transformat într-un spaţiu cu destinaţie office.

Numeroase piese de mobilier personalizate, accente british într-un decor eclectic, tapetul desenat digital şi apoi imprimat pe hârtie, sistemul climateric în pardoseală sunt doar câteva dintre elementele care conferă farmec proprietăţii.

Întreaga locuinţă este o reinterpretare în cheie modernă a unui imobil dominat de trăsături arhitecturale clasice, specifice Bucureştiului de la început de secol XIX.

Terasa imobilului, amenajată modern, oferă o panoramă amplă a zonei, un peisaj dominat de clădiri interbelice avangardiste, moderniste, dar şi de imobile reprezentative pentru stilul neoromânesc sau eclectic.

Casa este disponibilă şi pentru închiriere.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS