Casele de producţie Studioset şi Framebreed au fuzionat

Alexandru Costea
Companii #Media-Advertising /

Casa de producţie full service Studioset şi studioul de animaţie Framebreed au decis să fuzioneze la începutul anului 2015 sub numele Studioset, arată u comunicat remis azi redacţiei.

Studioset şi Framebreed sunt acum o casă de producţie full service, de advertising, film şi TV, oferind servicii de producţie, post-producţie şi consultanţă de post-producţie on set pentru toate tipurile de proiecte, de la live action, la animaţie şi la soluţii integrate de 3D graphics.

Primele proiecte realizate de cele două case de producţie au fost două reclame pentru Zizin şi respectiv Nestea.

"Fuziunea asta ne ajută şi cost-wise (îm ceea ce priveşte costurile - n.r.), pentru că avem o echipă de 10-20 de oameni dedicaţi fiecărui proiect in-house şi aşa scutim nişte costuri pe care alte case le susţin lucrând cu freelanceri. De exemplu, acum putem face colorizarea şi compozitarea într-un singur loc", a declarat Andrei Brovcenco, co-proprietar Framebreed.

Studioset doreşte să activeze şi în domeniile de fashion şi film.

Potrivit comunicatului, cel mai recent proiect personal este filmul de prezentare a ultimei colecţii a creatoarei de modă Ioana Ciolacu, intitulat LURE, în regia lui Anton Groves.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS