Cătălin Drăguşanu, deputat PC: "Principiile noastre ne apropie de ALDE"

F.A.
Politică /

Deputatul conservator Cătălin Drăguşanu a afirmat, astăzi, că identitatea europeană a Partidului Conservator ar trebui să reprezinte, până la alegerile euro-parlamentare, o temă majoră de discuţie pe agenda partidului.

În acest context, deputatul nemţean se declară un adept al apropierii PC de grupul ALDE, se arată într-un comunicat de presă.

"Odată cu apropierea alegerilor euro-parlamentare şi intenţia clară a Partidului Conservator de a candida pe liste proprii, ne preocupă afilierea noastră la una din marile familii politice europene. Principiile solide şi actuala ideologie a conservatorilor români, precum şi direcţia de acţiune ne apropie foarte mult de familia politică a liberalilor europeni ALDE (Alliance of Liberals and Democrats for Europe Group). Valorile şi mesajele promovate de ALDE precum democraţia, domnia legii, drepturile omului, toleranţă şi solidaritate, construcţia unei societăţi echitabile şi deschise sunt valori politice comune cu Partidul Conservator român", a precizat Drăguşanu.

Conservatorul a adăugat: "Peste toate, grupul liberal European poate oferi un sprijin real Partidului Conservator la apropiatele alegeri euro-parlamentare, aspect care nu este de neglijat, având în vedere inten?ia de a candida pe cont propriu. Discuţii ample pe tema aceasta trebuie să aibă loc în interiorul Partidului Conservator şi societă?ii civile cât mai curând, însă ar trebui create canalele de negociere cu Grupul ALDE".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS