CĂUTARE (2561)

despagubiri
Sursă foto: Twitter

Grecia cere Germaniei despăgubiri de război

I.M.Internaţional / 05 iunie

Grecia i-a trimis Germaniei o notă diplomatică în care cere ca Berlinul să discute cu Atena problema acordării de despăgubiri pentru cel de-Al Doilea Război Mondial, a informat ieri Ministerul de Externe grec, conform Agerpres.

Spania rupe unilateral contractul cu Adidas

Spania rupe unilateral contractul cu Adidas

L.I.Companii / 21 mai

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a anunţat că va rupe unilateral contractul cu producătorul german de echipament sportiv Adidas, înţelegere scadentă abia în 2026, informează marca.com.

Conpet SA în cifre

RADIOGRAFIA CONPET SAConpet SA în cifre

Valentin M. IonescuZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 15 mai

Compania Conpet SA este un operator naţional ce deţine monopolul asupra serviciului de transport petrolier, prin conducte pentru aprovizionarea rafinăriilor cu ţiţei şi derivate ale acestuia din producţia internă şi din import. Firma operează şi...

Tudor Ciurezu

CONFERINŢA "BURSA" TENDINŢE ÎN PIAŢA DE CAPITAL / TUDOR CIUREZU, PREŞEDINTE-DIRECTOR GENERAL SIF OLTENIA:"Oricare dintre variante ar fi aleasă este un atac asupra dreptului de proprietate şi un atac la Constituţie"

Vlad DobreaZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 17 aprilie

La SIF Oltenia sunt circa 5 milioane de acţionari reziduali, care deţin aproximativ 10% din capitalul social al societăţii. Asta înseamnă la valoarea de piaţă actuală circa 116 miloane de lei, susţine Tudor Ciurezu, Director General al SIF...

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo