CBRE are în echipa sa primul robot humanoid

T.T.
Companii #Construcţii /

CBRE are în echipa sa primul robot humanoid

Compania de consultanţă imobiliară CBRE a anunţat, astăzi, că a atras în echipa sa, începând cu luna mai, primul robot humanoid dintr-o companie de real estate din România, PepperEscu.

"Obiectivul nostru este de a integra tehnologia în reinventarea businessului de real estate, facilitând comunicarea dintre oameni şi spaţiile pe care le utilizează. Prin intermediul tehnologiei, iar PepperEscu este un exemplu în acest sens, putem eficientiza procese şi totodată crea un sentiment de familiaritate atât în spaţiile de birouri, cât şi în cele comerciale", a declarat Managing Director, CBRE România, Răzvan Iorgu, potrivit News.ro.

În primele sale săptămâni ca membru al companiei de consultanţă imobiliară CBRE, robotul humanoid PepperEscu a participat deja ca speaker la un eveniment dedicat pieţei imobiliare din România, alături de peste 300 de participanţi. Acolo, robotul a lansat, alături de echipa companiei, o aplicaţie destinată pieţei de real estate locale, CUE by CBRE, care poate fi descărcată din AppStore şi GooglePlay.

În plus, a interacţionat cu diferiţi clienţi ai companiei şi cu unul dintre cei mai mari proprietari de real estate, prezentându-i date despre evoluţia pieţei imobiliare şi analizând principalele trenduri, potrivit companiei.

"PepperEscu acţionează ca o interfaţă pentru clienţii care vin în biroul CBRE şi pentru cei care lucrează sau vizitează clădirile administrate de CBRE în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. Este un ghid interactiv, cu o componentă de joacă, aşa încât să fie plăcut rapid de oamenii cu care socializează. PepperEscu poate răspunde la întrebări, furniza informaţii despre facilităţile clădirii, despre serviciile din apropiere sau despre evenimentele care au loc în proximitatea spaţiului, având rol de concierge", a explicat Digital & Technology Director în cadrul CBRE România, Alexandru Boghiu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS