Gala BURSA 2018

CEMACON: Înregistrează o creştere a cifrei de afaceri

A.M.
Comunicate de presă /

Liviu Stoleru

Liviu Stoleru

Pentru perioada încheiată la 30 Iunie 2018 CEMACON înregistrează o creştere a cifrei de afaceri nete cu 41% comparativ cu perioada similară a anului 2017, marcând un profit operaţional de 21,069,157 lei şi un profit net de 13,704,348 lei, conform comunicatului remis Redacţiei.

Contextul foarte pozitiv de piaţă şi strategia solidă de business au determinat ca rezultatele primului semestru să ajungă la nivel record, peste anul anterior şi peste prognoza bugetară: cifra de afaceri brută fiind cu 44% mai mult decât în 2017 şi profitul net de peste 2,5 ori mai mare.

"Operaţional, fabricile au mers excelent, investiţiile în creşterea calităţii şi eficientizare au fost implementate bine, iar efectele pozitive au fost imediate. Strategia comercială a permis îmbunătăţirea consistentă a marjelor de vânzare; vindem mai eficient logistic, iar valoarea adăugată ce rezultă din sortimentaţie determină marje mai mari", a declarat Liviu Stoleru, Directorul General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie CEMACON SA.

Având în vedere că perspectiva contextului de piaţă nu a confirmat o parte din premisele şi scenariul bugetar prevăzute în 2017, cererea de zidărie din piaţă fiind mai mare, cu mult peste ofertă, îmbunătăţirea preţului şi a marjelor de vânzare au fost favorizate consistent. Acestea toate au marcat pozitiv rezultatul net de 13,7 milioane lei la 6 luni, se mai arată în comunicat.

"Pe baza datelor de care dispun, am convingerea că vom finaliza anul 2019 cu rezultate de business prin care vom depăşi performanţele anilor anteriori, depăşind niveluri de referinţă pentru sectorul materialelor de zidărie", a mai adăugat Liviu Stoleru, Directorul General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie CEMACON SA.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.afeer.rowww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.roALB Romania 2018www.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită