CENTRUL JUDEŢEAN ARAD:A primit 21.327 cereri unice de plată

A.M.
Miscellanea /

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

Campania pe anul 2018 derulată de APIA pentru plăţile pe suprafaţă s-a încheiat, în perioada 1 martie - 15 mai fiind depuse 21.327 cereri unice de plată, pentru o suprafaţă totală de 350.785,41 hectare, informează directorul APIA - Centrul Judeţean Arad, Alin Triponescu.

"Suprafaţa aferentă cererilor depuse de către beneficiari a fost mai mare în acest an decât în campania anterioară. Astfel, dacă în campania 2017, la nivelul instituţiei noastre, au fost depuse 21.538 cereri pentru o suprafaţă totală de 344.793 hectare, în acest an au fost depuse 21.327 cereri, pentru o suprafaţă aferentă de 350.785,41 hectare. APIA - Centrul Judeţean Arad ţine să mulţumească pe această cale tuturor celor implicaţi în Campania de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2018, de la fermieri şi preşedinţi ai asociaţiilor de producători agricoli, la primării, Prefectura judeţului şi, nu în ultimul rând, angajaţilor instituţiei', a declarat presei Alin Triponescu.

Acesta a mai menţionat că, în perioada 16 - 31 mai, inclusiv, fermierii pot depune la sediile centrelor judeţene/locale APIA modificări la cererile unice de plată depuse în cadrul campaniei 2018, fără aplicarea de penalităţi, informează Agerpres.

Directorul APIA Arad a amintit că, în conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 15/17.01.2018 privind stabilirea modalităţii de coordonare a implementării schemelor de plăţi directe şi a Ajutoarelor Naţionale, conform sursei citate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo