CFR Călători oferă vouchere cu reduceri de 45% la biletele de la standul Târgului de Turism

G.F.
Companii /

CFR Călători oferă vouchere cu reduceri de 45% la biletele de la standul Târgului de Turism

CFR Călători oferă vouchere cu reducere de 45% la biletele emise la standul din cadrul Târgului de Turism al României 2017, eveniment care se va derula în perioada 16-19 noiembrie 2017, în Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, informează compania, prin intermediul unui comunicat de presă.

"În perioada Târgului de Turism al României, la standul nostru (nr. 49 din Pavilionul C2), vizitatorii vor putea beneficia de o serie de reduceri sau de informaţii despre oferte disponibile, respectiv 45% reducere la cumpărarea de bilete disponibile online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) şi emise la stand pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletter şi vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 decembrie, călătoriile putându-se efectua până la data de 13 ianuarie 2018", se arată în comunicatul al "CFR Călători.

De asemenea, se vor oferi reduceri în cadrul ofertei Trenurile Zăpezii 2018, reducere de 15% pentru ofeta Interrail Global Pass, dar şi alte reduceri în trafic intern şi internaţional.

CFR Călători precizează că va încheia parteneriate cu operatorii şi agenţiile de turism care intenţionează să devină distribuitori autorizaţi de "Bilete CFR Online".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo