"China Shipping România" va înregistra o creştere cu 50% a afacerilor în 2007

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi /

"China Shipping România" va înregistra o creştere cu 50% a afacerilor în 2007

China Shipping România, filiala a operatorului maritim de containere China Shipping Container Lines, va înregistra o creştere cu 50% a cifrei de afaceri în 2007, majorarea veniturilor fiind încurajată şi de operarea primei linii de transport direct maritim Constanţa - Shang­hai.

Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 20 milioane de euro în 2006, pentru 2007 afacerile urmând să atingă 30 milioane de euro, iar marja de profit să se situeze în jurul valorii de trei la sută.

China Shipping România, care este o filială a celui de-al şaselea operator maritim în traficul containerizat - China Shipping Container Lines, a lansat, începând cu 11 octombrie, prima linie directă între Româ­nia şi China în transportul de containere.

Directorul general al China Shipping Româ­nia, Cătălin Petre, a precizat că linia va contribui la echilibrarea balanţei comerciale între România şi China, la ora actuală diferenţa fiind de cinci la unu în favoarea importurilor din China.

Prima navă a noii linii a sosit în Portul Constanţa - Sud ieri, 11 octombrie, imediat începând descărcarea produselor transportate.

Noua linie ar putea reprezenta o alternativă şi pentru transportul containerizat pe Dunăre, comparativ cu cele deja aglomerate din Nordul Europei, cu plecare din Rotterdam sau Hamburg, sau din Sudul Europei, cu plecare din porturile croate Koper şi Rijeka.

Reprezentantul China Shipping Continer Lines pentru Marea Neagră şi Marea Mediterană, Xie Chun Lin, a subliniat că a doua linie de transport între China şi România va determina creşterea afacerilor companiei, care a înregistrat un profit net de 153 milioane euro în primele şase luni ale anului 2007.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS