Ciamba a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru

F.B.
Politică /

George Ciamba (Sursa foto: Twitter)

George Ciamba (Sursa foto: Twitter)

Actualizare : George Ciamba a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene Palatul Cotroceni.

"Vă doresc să reuşiţi împreună cu ceilalţi membri ai Guvernului să intrăm în linie dreaptă cu pregătirea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene", i s-a adresat şeful statului lui Ciamba.

Îndreptându-se către membrii Guvernului prezenţi la ceremonie, Iohannis a spus: "Este o secundă înainte de ora 12, ca să mergem cu o pregătire rezonabilă pentru Preşedinţie şi cred că totuşi se poate. Vă doresc succes!".

-------

George Ciamba depune astăzi, la ora 10.00, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură ca ministru delegat al Afacerilor Europene.

Administraţia Prezidenţială a anunţat ieri seară că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui George Ciamba ca ministru delegat pentru Afaceri Europene, scrie News.ro.

George Ciamba îl va înlocui pe Victor Negrescu ca ministru delegat al Afacerilor Europene, conform deciziei luate ieri de conducerea PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, în cursul zilei de ieri, că va răspunde repede nominalizării lui George Ciamba pentru funcţia de ministru delegat al Afacerilor Europene.

"Cu dl Ciamba am mai lucrat, este un bun expert în afaceri europene, am colaborat bine până acum şi cred că este foarte important să dau repede o rezoluţie pe această propunere, ca să ne mişcăm odată", a afirmat Klaus Iohannis.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS