Cifra de afaceri din industrie, în termeni nominali, a crescut în ianuarie 2018 cu 20,7%

M.D
Macroeconomie /

Cifra de afaceri din industrie, în termeni nominali, a crescut în ianuarie 2018 cu 20,7%

În luna ianuarie 2018, cifra de afaceri din industrie pe total (piaţa internă şi piaţa externă), în termeni nominali, a crescut atât faţă de luna precedentă cu 2,2% cât şi faţă de luna corespunzătoare din anul precedent cu 20,7%, conform datelor publicate de către Institutul Naţional de Statistică.

Raportul arată că: "Cifra de afaceri din industrie, în luna ianuarie 2018, comparativ cu luna precedentă, pe total a crescut cu 2,2%, ca urmare a creşterii înregistrate în industria prelucrătoare (+3,0%). Industria extractivă a scăzut cu 17,2%. Pe marile grupe industriale creşteri au înregistrat: industria bunurilor intermediare (+8,3%), industria bunurilor de capital (+7,3%) şi industria bunurilor de folosinţă îndelungată (+5,2%). Scăderi au înregistrat industria energetică (-9,7%) şi industria bunurilor de uz curent (-8,6%)"

Cifra de afaceri din industrie, în luna ianuarie 2018, faţă de luna ianuarie 2017, a crescut pe ansamblu cu 20,7%, ca urmare a creşterii din industria prelucrătoare (+21,9%). Industria extractivă a scăzut cu 6,7%. Pe marile grupe industriale creşteri au înregistrat: industria bunurilor de capital (+23,9%), industria bunurilor intermediare (+23,2%), industria energetică (+19,8%), industria bunurilor de folosinţă îndelungată (+14,1%) şi industria bunurilor de uz curent (+13,2%), mai se menţionează în raport.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită