GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Cîţu (PNL): Conducătorii României - un grup de mincinoşi

I.I.
Politică /

Florin Cîţu (sursa foto: Twitter)

Florin Cîţu (sursa foto: Twitter)

Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat, ieri, că cei care conduc România de doi ani s-au comportat şi se comportă "ca un grup de mincinoşi care a perfecţionat limbajul dublu".

"Noi nu avem încredere că veţi face ceva din ce aţi promis astăzi aici şi nici nu avem speranţa că sunteţi pregătiţi pentru această provocare în următoarele şase luni. Tot ce aţi făcut până acum ne duce spre această concluzie. Acest grup care conduce astăzi România de doi ani s-a comportat şi se comportă ca un grup de mincinoşi care a perfecţionat limbajul dublu. În faţa oficialilor europeni sunt doar zâmbete şi se prezintă ca nişte europeni convinşi, asta când ne vizitează oficialii europeni la Bucureşti, că prin capitalele europene nu îi mai primeşte nimeni. În restul timpului se comportă ca nişte dictatori din lumea a treia şi atacă tot ce este european şi occidental. În acelaşi timp, cu fiecare ocazie, îşi prezintă admiraţia pentru regimurile totalitare din Est. Faptele vă dau de gol, oricât aţi încerca să ascundeţi totul în spatele discursurilor triumfaliste", a spus Cîţu în plenul reunit al Parlamentului, adresându-se celor din coaliţia guvernamentală.

El a adăugat că aceştia au distrus relaţia cu partenerul strategic, SUA, atunci când au atacat Departamentul de stat printr-o scrisoare adresată de cei doi preşedinţi ai Camerelor parlamentare.

"Aţi reuşit să vă faceţi de râs chiar şi în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri UE, deşi comisarul care se ocupă cu acest domeniu vine tocmai din partidul dumneavoastră şi nu în ultimul rând măsurile luate în economie au împins aderarea României la Zona euro după 2028. (...) În doar doi ani aţi distrus economia. (...) Din aceasta toamnă, România este din nou analizată de Comisia Europeană pentru dezechilibre macro, după ce din 2017 România a fost singura ţară din UE cu o deviere semnificativă de la ţintele de deficit structural. Acestea sunt acţiunile dumneavoastră foarte diferite de retorică şi acum ne prezentaţi poveşti despre viitorul luminos în următoarele luni. Dumneavoastră nu iubiţi UE şi nici pe europeni. Nu vreţi să respectaţi valorile europene, vreţi să furaţi şi să nu plătiţi pentru asta. Dacă vreţi să fiţi credibili, atunci opriţi tăvălugul din justiţie şi implementaţi imediat recomandările Comisiei de la Veneţia şi ale MCV", a mai spus senatorul liberal, potrivit Agerpres.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a prezentat, ieri, în Parlament programul Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Intr-adevar, conducatorii Romaniei sunt un grup de mincinosi, iar PNL este un grup de hahalere.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS