CLAUDIU MANDA, PSD:"O să-l invităm la Comisie pe George Maior"

D.I.
Politică /

Claudiu Manda (Sursa foto: Twitter)

Claudiu Manda (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele Comisiei de control al SRI din Parlament, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat, astăzi, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a confirmat deja prezenţa la audierile de săptămâna viitoare, informează news.ro.

Preşedintele Comisiei de control al SRI din Parlament, senatorul PSD Claudiu Manda, a afirmat astăzi, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a confirmat deja prezenţa la audierile de săptămâna viitoare, informează news.ro

În cadrul unei conferinţe susţinută la finalul şedinţei Comisiei SRI, Manda a declarat: "Săptămâna viitoare, marţi, pe data de 20 februarie va fi invitat la Comisie domnul Călin Popesc- Tăriceanu. Domnia sa a şi confirmat, în acest moment o să îi trimitem şi adresa scrisă. Pe data de 27 februarie o să-l invităm la Comisie pe domnul George Maior, urmând ca la o săptămână după, 6 martie, să vină la Comisie domnul Florian Coldea. În săptămâna imediat următoare îi vom propune domnului Traian Băsescu să vină, când îi permite timpul (...) urmând ca pe celelalte persoane despre care s-a vorbit în spaţiul public să stabilim când le invităm".

Referitor la invitaţia de a se prezenta în faţa Comisiei, Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susţinut sâmbătă: "Am primit o invitaţie de la Claudiu Manda şi am confirmat. Dacă eu clamez că oricine e obligat să se prezinte în faţa comisiilor de anchetă, trebuie să mă prezint şi eu, nici nu mi-a trecut prin cap că aş putea să procedez altfel".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro