CM RUSIAGemania - Suedia 2-1, campioana mondială respiră, greu, dar respiră

D.N.
Sport #CM Fotbal 2018 /

Gemania - Suedia 2-1, campioana mondială respiră, greu, dar respiră

Când se întâlnesc Germania şi Suedia te aştepţi la o încleştare în care măsele scrâşnesc şi faci febră la gât urmărind avalanşa de centrări. Au scrâşnit bine de tot, până la ultimul minut de prelungiri, când a apărut cel mai scremut set de zâmbete văzut după un meci de fotbal.

Ca două maşini de tonaj greu, una aflată deja în mers după ce şi-a asigurat trei puncte, cealaltă cu o primă pană de motor, cele două echipe s-au înfipt bine în gazonul rusesc. S-a dovedit că una a avut gheaţă sub tălpi. În prima repriză, în ciuda unei dominări evidente a germanilor, Suedia a fost mult mai periculoasă pe contaatac, a reuşit un gol şi a avut şi un penalty, la care gloata de arbitrii, online, offline şi cum mai sunt ei au închis ochii.

Fripţi cu fasolea mexicană picantă, nemţii au suflat bine de tot în chifteluţele suedeze, pentru a nu suferi de o indigestie care să-i trimită acasă. Au suflat până în ultimul minut când au înscris golul izbăvitor.

Şansele de a merge mai departe sunt reale, va fi un duel la distanţă, acum depinde cât de multe goluri sunt dispuşi mexicanii să încaseze de la suedezi, dacă sunt dispuşi, dacă nu, Germania nu va avea probleme cu Coreea de Sud.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Am urmărit cu atenție! A fost penalty clar pt. Suedia! Se vede cu ochiul liber că cine nu trebuie să dispară este ajutat de arbitraj! Excelent rezumatul, ca de obicei dl. Nicolae!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS