CM RUSIASerbia, eterna dezamăgire

D.N.
Sport #CM Fotbal 2018 /

Serbia, eterna dezamăgire

Elveţia a învins Serbia, scor 2-1, după o revenire spectaculoasă datorată infuziei de ambiţie balcanică din lot, dar şi deja clasicei căderi de final a vecinilor noştri.

Meciul a fost unul cu ritm susţinut, printre cele mai "adevărate" de la acest turneu, la un moment dat sârbii lăsând impresia că este imposibil să nu obţină victoria şi automat calificarea.

Finalul a resetat toate calculele, Elveţia a revenit uluitor, e ca şi calificată având în vedere că în ultimul meci întâlneşte o echipă, Costa Rica, aflată cu gândul la vacanţă. Serbia - Brazilia va fi un meci aprig, în care va conta cine stă mai prost cu moralul pe final. Etapa a doua a demonstrat că din acest punct de vedere sârbii sunt victime, dar nici Brazilia nu a rupt gura târgului, aşa că o surpriză uriaşă este foarte posibilă. Sârbi reuşesc să dezamăgească în ultimii 30 de ani la fiecare turneu final la care participă, deşi mereu a avut loturi împănate cu jucători de mare valoare. Culmea pentru un popor de luptători, în fotbal lasă impresia că sunt dispuşi să se predea mai mereu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS