10 iunie 2018
 
FIFA a reamintit faptul că arbitrii au puterea de a pune capăt meciurilor de la Cupa Mondială de fotbal 2018 din Rusia, în cazurile de discriminare persistentă în rândul spectatorilor.
 
Autoritățile de la Moscova s-au angajat să lupte împotriva rasismului, în condițiile în care Rusia trebuie să facă față unei examinări minuțioase atât înainte cât și în timpul turneului final.
 
Secretarul general al FIFA, senegaleza Fatma Samoura, a declarat că forul fotbalistic mondial tratează cu foarte mare seriozitate problema... 

 
10 iunie 2018
 
Chiar dacă țara noastră nu e reprezentată la CM din Rusia, cu siguranță că amatorii de fotbal vor face această deplasare. MAE pune la dispoziția cetățenilor români "Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018", care prezintă o serie de informații utile pentru desfășurarea în bune condiții a călătoriei în străinătate, precum și o serie de norme de conduită impuse în incinta stadioanelor din Federația Rusă, gazda evenimentului fotbalistic.
 
Potrivit unui comunicat al MAE, "Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018"poate fi consultat pe pagina web a MAE, la...