11 iunie 2018
 
Cheltuielile cu publicitatea ale firmelor chineze pe durata Cupei Mondiale de Fotbal 2018 din Rusia se ridică la nivelul record de 835 de milioane de dolari, transmite publicația China Daily, care citează site-ul Yicai.com.
 
Va fi dublul sumei cheltuite de companiile din SUA, evaluate la aproximativ 400 de milioane de dolari, și mult față de țara gazdă - Rusia - aproximativ 64 de milioane de dolari, arată datele firmei de analiză de piață Zenith.
 
Competiția se desfășoară în 11 orașe rusești, în perioada 14 iunie - 15... 

 
11 iunie 2018
 
Celebrul muzician britanic Robbie Williams a anunțat că va cânta la Moscova înaintea primului meci de la Cupa Mondială 2018.
 
"Voi cânta la meciul de deschidere a FIFA World Cup din Rusia, joi, chiar înaintea primului meci dintre Rusia și Arabia Saudită. Nu ratați. Sunt atât de fericit și încântat să revin în Rusia pentru un recital unic. Am făcut multe în cariera mea, iar deschiderea FIFA World Cup în fața a 80.000 de microbiști în stadion și a multor milioane din întreaga lume este un vis din copilărie", a spus Williams în mesajul video publicat pe Twitter.
citește tot articolul

 
11 iunie 2018
 
Reprezentanta Belgiei a câștigat un concurs de frumusețe desfășurat în Germania, la care au participat reprezentantele țărilor care vor evolua la Cupa Mondială 2018.
 
Participantele trebuiau să aibă peste 18 ani și să se nască în țara pe care o reprezentau. Cele 32 de fete, cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani, au defilat în echipamentul echipelor lor naționale, în rochii de seară și costume de baie.
 
Juriul a decis ca reprezentanta Belgiei, Zoe Brunet, studentă, în vârstă de 18 ani, să câștige titlul de Miss Cupa...