13 iunie 2018
 
Fostul internațional Fernando Hierro a fost numit, astăzi, selecționer al Spaniei, în locul demisului Julen Lopetegui. Hierro era, din noiembrie trecut, director sportiv al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF), funcție pe care a ocupat-o și în perioada 2007-2011.
 
El va conduce reprezentativa spaniolă pe durata Cupei Mondiale din Rusia. Spaniolii vor intra în competiție, vineri, în meciul cu Portugalia.
 
Hierro, în vârstă de 50 de ani, a fost, după retragerea din activitatea de fotbalist, manager general la Malaga, antrenor... 

 
13 iunie 2018
 
Cupa Mondială din 2026 va fi găzduită de Mexic/Canada/SUA, candidatura care a întrunit cele mai multe voturi la Congresul FIFA, în fața Marocului.
 
Candidatura tripartită a primit 67 la sută din voturi, iar Marocul a primit 33 la sută.
 
Canada, Mexic și SUA și-au prezentat candidatura sub titulatura "United".
 
Patru abțineri s-au înregistrat la votul de astăzi, de la Moscova. 

 
13 iunie 2018
 
Selecționerul Spaniei, Julen Lopetegui, a fost demis cu o zi înainte de începerea Cupei Mondiale din Rusia, după ce acesta a semnat cu Real Madrid.
 
Președintele federației spaniole, Luis Rubiales, a anunțat demiterea lui Lopetegui, afirmând că forul de la Madrid ar fi trebuit inclus în negocierile lui Lopetegui cu Real Madrid. "Federația spaniolă nu poate fi anunțată cu 5 minute înainte de difuzarea unui comunicat (n.r. - al celor de la Real Madrid)", a spus Rubiales, conform News.ro
 
În vârstă de 51 de ani,... 

 
13 iunie 2018
 
Reprezentanții evoMAG estimează o creștere de peste 30% a vânzărilor de televizoare în perioada mai-iulie, generată, în primul rând, de interesul crescut al românilor pentru vizionarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal. Creșterea categoriei TV de pe evoMAG.ro este raportată la perioada similară a anului trecut, informează comunicatul de presă remis redacției.
 
Mihai Pătrașcu, CEO, al evoMAG a declarat că"Pasiunea românilor pentru fotbal se vede inclusiv în business-ul de retail electro-IT. Până la finalul Campionatului Mondial de Fotbal, ne așteptăm să vindem... 

 
13 iunie 2018
 
Partida Rusia - Arabia Saudită va fi arbitrată de argentinianul Nestor Pitana. Cei doi arbitri asistenți vor fi tot argentinieni, Juan Pablo Bellati și Hernan Maidana, iar al patrulea arbitru a fost desemnat brazilianul Sandro Ricci. Pitana a fost prezent și la turneul final al CM din 2014 din Brazilia.
 
Nestor Pitana ar putea deveni primul cavaler al fluierului care recurge la asistența video în arbitraj (VAR) la Cupa Mondială. Cei patru responsabili video la meciul de deschidere vor fi italienii Massimiliano Irrati și Daniele Orsato, argentinianul Mauro Vigliano și chilianul...