14 iunie 2018
 
Calculele tuturor hârtiilor au fost respectate, Rusia a învins Arabia Saudită cu un 5-0 care nu permite prea multe comentarii. Nu e cazul să suflăm în pânzele niciunei corăbii, Rusia nu e o echipă mare, doar că a întâlnit un adversar mic, mic de tot.
 
Tehnico-tactic lucrurile sunt simple, gazdele au cedat posesia, benzile au fost folosite intens, la fel și centrările și doar atât cât trebuie combinațiile în buza careului de șaisprezece metri, iar la final s-au bucurat de cinci reușite. Pentru o eventuală istorie să notăm că golurile au fost marcate de Gazinskyi '12, Cheryshev... 

 
14 iunie 2018
 
Doisprezece arbitri care reprezintă Concacaf și Conmebol, zece europeni, cinci asiatici, șase africani și doi din Oceania vor conduce la centru meciurile din cadrul Cupei Mondiale din Rusia. Pe lista arbitrilor de la Cupa Mondială se află 35 de centrali: Confederația Asiatică de Fotbal (AFC) -Alireza Faghani (Iran), Ravshan Irmatov (Uzbekistan), Mohammed Abdulla Mohamed (Emiratele Arabe Unite), Ryuji Sato (Japonia), Nawaf Abdulla Shukralla (Bahrain); Confederația Africană de Fotbal (CAF) -Mehdi Abid Charef (Algeria), Malang Diedhiou (Senegal), Bakary Gassama (Gambia), Ghead Grisha (Egipt), Janny Sikazwe (Zambia), Bamlaku Weyesa (Etiopia);... 

 
14 iunie 2018
 
Ziarul BURSA vă oferă, începând de astăzi și până pe 16 iulie, toate informațiile relevante legate de Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Analize, comentarii, scorurile, clasamentele vor fi prezente pe site-ul dedicat turneului la această adresă: http://www.bursa.ro/cm-2018/ .
 
Dacă e absolut necesar, numărăm și cornerele sau trecem de ușa vestiarului.
 
Avem experiență (CM 2010, EURO 2012, CM 2014, EURO 2016) așa că promisiunile au acoperire în cerneală și pixeli.... 

 
14 iunie 2018
 
Reporter: Cine este Dan Nicolaie, comentatorul nostru care vă va ține cu atenția concentrată pe faimoa-sa Cupă Mondială?
 
Dan Nicolaie: Sunt jurnalist de 22 de ani, trecut prin diverse redacții, dar "firul roșu" este acela de reporter la pagina sportivă, în ziarele generaliste. Chiar primul meu articol publicat a fost în "Sportul românesc". Ulterior, am mai lărgit paleta, scriind și despre învățământ, social sau politic.
 
Reporter: Dintre toate sporturile, de ce te-a atras... 

 
14 iunie 2018
 
Grădina miracolelor se deschide în mod oficial la Moscova. Cea mai urmărită competiție sportivă la nivel pla­netar, turneul final al Campionatului Mondial, debutează astăzi. În meciul de deschidere se vor întâlni Rusia, țara gazdă, și Arabia Saudită. De fapt nici nu contează, interesul este maxim indiferent de numele combatantelor din primul meci.
 
Văduviți de bucuria de a-și încuraja favoriții la această competiție (de 20 de ani pățesc acest lucru), fanii fotbalului din țara noastră sunt conectați prin fire nevăzute cu alte echipe, de la Brazilia la Germania, de la Argentina la...