19 iunie 2018
 
Falnicii stejari polonezi s-au frânt, din nou, în Rusia. Căderea a fost una totală, cu zgomot mare, cu trosnete și vaiete. Să iei două goluri caraghioase nu e puțin lucru. Dacă la devierea - autogol de la primul mai există o scuză, al doilea este în bună parte opera arbitrilor care au permis unui jucător, Mbaye Niang, să reintre în joc exact când echipa lui era pe contratac, iar acesta a profitat de elementul surpriză și a înscris.
 
Am avut și un soi de arbitraj video, mai mult pe model telefonic. La cel video cu video se apelează când și când, dar mai ales ... când.
citește tot articolul

 
19 iunie 2018
 
Japonia a reușit să ofere o semi-surpriză și să treacă de Columbia, o echipă bine garnisită cu staruri (Falcao, Bacca, James...) de diferite mărimi și în diverse forme...sportive.
 
Meciul s-a jucat în minutul 3 când Carlos Sanchez a fost eliminat pentru un henț în suprafața de pedeapsă, fază la care Japonia a primit un penalty, transformat de Shinji Kagawa. Astfel, Sanchez este primul jucător eliminat la Cupa Mondială din Rusia, intrând direct pe locul doi în clasamentul jucătorilor care părăsesc rapid terenul la un mondial, după uruguayanul Sergio Batista, roșu în primul minut în... 

 
19 iunie 2018
 
Partida Anglia - Tunisia de la Volgograd a fost perturbată, nemilos, de un atacator de dimensiuni mici, dar extrem de insistent și numeros. Fotbaliștii au avut mai multe probleme cu muștele decât între ei. Bâzâitoare, insistente, acestea apăreau în fiecare prim plan reușind să producă momente caraghioase cu fotbaliști dând disperați din mâini.
 
"Ni s-a spus că vor fi muște la Volgograd, dar, când am ieșit la încălzire, erau mult mai multe decât ne-am fi așteptat. Am avut spray pe noi din belșug. Tot mi-au intrat și în nas, și în gură", a declarat Harry Kane, eroul... 

 
19 iunie 2018
 
Bucuria oferită oamenilor de fotbal poate cutremura pă­mân­tul, la propriu. Campionatul Mondial din Rusia a provocat câteva gesturi de o mare frumusețe din partea "frumo­șilor nebuni" ai marilor turnee. Un sport, aparent banal, poate reda oamenilor în­crederea în semenii lor, ceea ce nu este deloc puțin lucru. Desigur, există și o parte întunecată de violență, dar une­ori este bine să relatezi doar despre jumătatea plină.
 
Până acum agențiile de știri internaționale au reușit să ofere lumii câteva povești foarte frumoase. Astfel, aflăm că agenția mexicană de monitorizare a...