20 iunie 2018
 
Uruguay și Rusia merg împreună în optimile de finală ale Campionatului Mondial. Ordinea se va decide în urma meciului direct. Arabia Saudită și Egipt nu și-au depășit condiția fotbalistică și mai au doar 90 de minute, împreună, la acest turneu.
 
Cine are nostalgia Italiei, marea absentă a mondialului, se poate consola cu Uruguay. Sunt echipe care câștigă cu 3-0 și au mai multe emoții decât a avut echipa din America de Sud la acest 1-0. Cu un joc solid, cinic, Uruguay speculează orice eroare a adversarului și nici nu îi e greu să o facă atunci când îi ai în atac pe Suarez (autorul... 

 
20 iunie 2018
 
Moscova nu crede (nici) în lacrimile marocanilor, care după două meciuri destul de bune se văd cu bagajele la ușa hotelului. Au dominat Portugalia, au șutat de 16 ori la poartă, au insistat, au fost agresivi, dar uneori, dacă vrei să iei trenul e bine să mergi la gară și să nu aștepți lângă niște linii de tramvai. Mai ales când ai în preajmă niște "fluierași" care cântă fals, din prostie sau rea intenție.
 
De partea cealaltă s-a aflat Ronaldo. Cristiano Ronaldo. Omul despre care se spun multe, de la gelul din păr și felul în care își construiește o familie, de la... 

 
20 iunie 2018
 
Moscova nu are emoții, deocamdată. Prima etapă din foaia de parcurs a fost bifată fără nicio problemă, cu un golaveraj de 8-1, după primele două meciuri și cu 6 puncte, Rusia s-a calificat în optimi reușind să speculeze fiecare greșeală a adversarelor. Teoretic s-ar putea produce o minune care să deraieze trenul rusesc, practic șansele să se întâmple acest lucru sunt nule. Practicând un joc robust, fără multe floricele, echipa lui Putin, ca să pomenim antrenorul tuturor antrenorilor, așteaptă acum jocul rezultatelor pentru a vedea cu cine se va confrunta în următoarea fază.
citește tot articolul