25 iunie 2018
 
Uruguay a învins Rusia cu 3-0, iar Arabia Saudită a trecut de Egipt, 2-1. Uruguay a terminat pe prima poziție, câștigând fără emoții grupa, după ce a aplicat o corecție Rusiei, care se umflase mai mult decât îi permitea fotbalul după primele două jocuri.
 
Tehnico - tactic, veteranul Oscar Tabarez i-a predat o lecție lui Stanislav Cherchesov. Tăind din fașă orice construcție rusească, Uruguayul și-a jucat inteligent cartea atacului, acolo unde Suarez și Cavani sunt capabili să creeze probleme oricărei apărări din lume.
citește tot articolul

 
25 iunie 2018
 
Columbia a învins clar, scor 3-0, pe Polonia, iar aceasta din urmă devine prima reprezentativă europeană care este eliminată din competiție după faza a doua a meciurilor din grupe.
 
Cu un Lewandowski cu o cotă extraordinară, Polonia a avut o nouă prestație neconvingătoare, fără nerv, cu o atitudine de neînțeles pentru o națiune de luptători. Golurile au fost marcate de Yerry Mina '40, Radamel Falcao '70 și Juan Cuadrado '75, pe final columbienii lăsând impresia că își permit chiar să se și relaxeze. Omul meciului a fost James Rodriguez, care a contribuit la două din...