27 iunie 2018
 
Brazilia a învins Serbia, scor, 2-0, așa că rezultatul meciului Elveția - Costa Rica, 2-2, a contat mai puțin.
 
Satisfăcuți de ceea ce a pățit călăul lor de acum patru ani (nimeni nu a uitat acel 1-7 cu Germania), brazilienii au știut cum să abordeze partida cu Serbia, care a avut ambiție doar preț de câteva minute, între 1-0 și 2-0. Brazilienii par a avea culoar spre sferturi, deși e clar că la acest mondial nicio echipă nu face două meciuri bune la rând.
 
Ori cât ar vrea Neymar, omul numărul 1 al echipei este Coutinho,... 

 
27 iunie 2018
 
Suedia a învins, la Ekaterinburg, cu scorul de 3-0, selecționata Mexicului, în ultima etapă a Grupei F de la Cupa Mondială, cu toate acestea, ambele echipe s-au calificat în optimile competiției, încheind pe primele două poziții.
 
Golurile au fost marcate de Augustinsson '50, Granqvist '62 și Alvarez '74 (autogol).
 
În minutul 30, s-a recurs la VAR după ce balonul l-a lovit în mână pe mexicanul Hernandez, aflat în propriul careu. Centralul argentinian Nestor Pitana nu a acordat penalti, după ce a consultat... 

 
27 iunie 2018
 
Coreea de Sud-Germania 2 - 0, notați data în toate calendarele fotbalului. O nebunie totală desfășurată în paralel, Mexicul, echipa care uimise în primele două meciuri din grupă a fost zdrobită de Suedia, iar Germania nu a fost capabilă să profite.
 
Rămâne cum s-a stabilit în toate cărțile de istorie, nemții nu câștigă în Rusia. Pe niciun plan. Campioana Mondială este eliminată într-un mod care nu lasă loc de comentarii, penibili în două meciuri, norocoși în altul, dar una peste alta, măsurând și scăzând, așa cum le place lor, a ieșit o mare gaură în buget. Selecționerul Joachim...